Avcı'nın istemediği Pereira'ya Trabzonsporlu taraftarlardan duygulandıran veda

2017'den beri Trabzonspor forması giyen Joao Pereira, kulübe veda etti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediğini bildirdiği deneyimli savunmacı, teknik heyette yer alma teklifini kabul etmediği için sözleşmesini feshederek ülkesine dönme kararı aldı.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, sözleşmesi feshedilen ve bordo-mavili takımla yollarını ayıran Joao Pereira'nın evinin önüne giderek meşaleler eşliğinde tezahüratlarla veda etti.

Dün akşam saatlerinde Pereira'nın yaşadığı evin önünde meşaleleri yakan taraftarlar, deneyimli futbolcu ve ailesine duygusal anlar yaşattı.

Pereira'nın eşi de o anları kayıt altına alarak sosyal medyada paylaşırken, "Çok sevindik. Kendimizi sizinle mutlu hissediyoruz'' yorumunu yaptı.

SÖZLEŞMESİ KARŞILIKLI OLARAK FESHEDİLMİŞTİ

Trabzonspor, Portekizli sağ bek Joao Pereira'nın sözleşmesinin feshedildiğini şu açıklamayla duyurmuştu:

"Profesyonel futbolcumuz Joao Pereira nın, 01.06.2020 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Yapılan fesih anlaşmasına istinaden, oyuncunun sezon sonuna kadar olan hak edişleri, ay bazında, kulübümüz tarafından ödenecektir."

joao-pereira-1502019.jpg

PEREIRA'YA 'TEŞEKKÜR' HEDİYESİ

Trabzonspor, sözleşmesi feshedilen Pereira'ya oğlu Gabriel adına hazırlanan 47 numaralı formayı ve eşi Natacha Esmail için Trabzon'a özgü telkâri hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama da şöyle:

"Takımımızda 3,5 yıldır futbol oynayan ve son dönemde kaptanlık görevini üstlenen Joao Pereira ile karşılıklı olarak sonlandırılan sözleşmenin ardından kendisine teşekkür plaketi verildi.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu plaket takdiminin ardından yaptığı konuşmada, "Kulübümüze verdiğin hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Saha içinde ve saha dışındaki duruşunla, futbolcularımıza örnek oldun. Tüm emeklerin için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

d-9122.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN