Sakatlanan Abdülkadir Ömür sezonu kapattı

Sakatlanan Abdülkadir Ömür sezonu kapattı

Süper Lig'de Konyaspor'la karşılaşan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür sakatlandı. Sahayı sedyeyle terk eden oyuncunun sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı öğrenildi.

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Konyaspor'u konuk etti. 

Karşılaşma 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğüyle devam ederken Ömer Ali Şahiner'in müdahalesi sonrası yerde kalan Abdülkadir Ömür oyuna devam edemedi. 

Abdülkadir Ömür sahayı sedyeyle terk ederken yerine Flavio oyuna dahil oldu. 

Sağ ayak bileğinde kırık tespit edilen 21 yaşındaki genç oyuncu yaşadığı ağır sakatlığın ardından sezonu kapattı. 

Trabzonspor Kulübü genç oyuncunun sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kulüp doktorumuz Hakan Çelik, Abdülkadir Ömür’ün sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hakan Çelik, 'Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır.

KULÜPLERDEN ÖMÜR’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI  

Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir, sakatlanan Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:  

Ayak bilek kemiğinde kırık oluşan Trabzonspor Kulübü futbolcusu Abdülkadir Ömür’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. 

Galatasaray'’dan yapılan açıklamada ise “Trabzonspor - Konyaspor maçında üzücü bir sakatlık yaşayan Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür'e ve bordo-mavili camiaya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Abdülkadir'in en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz" denildi.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN