AVM’de yere oturup yemek yiyen vatandaşlar tepki çekti

Koronavirüsle mücadele kapsamında restoranlarda paket servis uygulamasının başlamasının ardından AVM’de yerlere oturarak yemek yiyen vatandaşlar sosyal medyada gündem oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son koronavirüsle (corona virüs) mücadele genelgesi kapsamında restoranlarda paket servis uygulamasına başladı. 

Kısıtlamaların vatandaşlara doğru anlatılamaması nedeniyle kafa karışıklığı yaşanırken, bir alışveriş merkezinde vatandaşların yerlere oturarak yemek yediğine ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 

Görüntülerde vatandaşların, bir AVM’nin yemek katında yere oturan vatandaşların tedbirleri hiçe sayarak, yemek yemeye davam ettiği görüldü. 

KISITLAMALAR CUMA GÜNÜ BAŞLADI                                

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi korona virüs tedbirleri kapsamında yayınladığı genelgede, Türkiye genelinde restoran, lokanta, pastane, kafe ve kafeterya gibi yeme içme yerlerinde 10.00 ile 20.00 saatleri arasında paket servis ya da gel al hizmeti verileceğini kaydedildi. Alışveriş merkezlerindeki (AVM), yeme-içme yerlerinin de dahil olduğu kısıtlama Cuma günü itibariyle başladı. 
 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN