AVM'lerde yerde yemeğe şeritli önlem

AVM'lerde yerde yemeğe şeritli önlem

Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen kısıtlamaların ardından vatandaşların bir AVM’de yere oturarak yemek yediğine ilişkin görüntüler tepki çekmişti. Bu görüntüler sonrası restoran katlarına şeritler çekildi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni tedbirler gereği restoran, lokanta, pastane, kafe ve kafeterya gibi yeme içme yerlerine kısıtlamalar getirilmişti. 

10.00 ile 20.00 saatleri arasında sadece paket servis veya gel al hizmeti vermelerine izin verilmesi üzerine AVM'lerdeki restoranlardan masalar kaldırılmıştı. 

Getirilen önlemler sonrası bazı vatandaşların bir AVM’nin restoran katında yere oturarak yemek yediğine ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tepkiler sonrası AVM yönetimleri ek tedbir aldı ve bu bölgelere şerit çekti.  

avm-serit.jpg

İ  stanbul Bayrampaşa'da bir AVM'nin restoranından aldıkları yemekleri yerde yiyen vatandaşlara sosyal medyadan tepki yağmıştı.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN