Aylan Kurdi fotoğrafı tüm zamanların en etkili 100'ü arasında

Aylan Kurdi fotoğrafı tüm zamanların en etkili 100'ü arasında

TIME, cansız bedeni Bodrum sahiline vuran Aylan bebeğin karesini 'tüm zamanların en etkili 100 fotoğrafından biri' olarak seçti.

Dünyanın en etkili haber dergilerinden TIME, DHA Muhabiri Nilüfer Demir'in, cansız bedeni Bodrum sahiline vuran Aylan Kurdi'nin fotoğrafını, "tüm zamanların en etkili 100 fotoğrafından biri" olarak seçti.

TIME Aylan Kurdi'nin fotoğrafını, dönemin İngiltere Başbakanı David Cameron'ın "Ben bir baba olarak Türkiye sahilindeki o görüntüden çok etkilendim" sözleri eşliğinde yeniden yayınladı.

TIME dergisinin belirlediği ‘en etkili 100 fotoğraf’ içinde Arjantinli devrimci Che Guevara'nın yüzü, Amerikalı astronot Neil Armstrong’un Ay’daki yürüyüşü, Demi Moore’un hamileliği, Çin’de tankların önünde duran adam, Vietnam’da napalm bombasıyla yanan yaralı kız çocuğu, ABD Başkanı John F. Kennedy’nin vurulma anı, kendisini ateşe veren Budist rahip, Nagazaki’ye atılan atom bombasının oluşturduğu kareler de yer aldı.

NEW YORK/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN