"Aylan Kurdi'nin babası da insan kaçakçısıydı"

"Aylan Kurdi'nin babası da insan kaçakçısıydı"

Kurdi ailesiyle aynı teknede bulunan ve kazada eşi ile çocuklarını kaybeden bir kadın, Aylan Kurdi'nin babasını Abdullah Kurdi'nin insan kaçakçısı olduğunu iddia etti.

Aylan Kurdi'nin hayatını kaybettiği kazada eşini ve iki çocuğunu kaybeden Zeynep Abbas, Aylan'ın babası Abdullah Kurdi'nin de insan kaçakçısı olduğunu iddia etti. Abbas, Kurdi'ye kendisini ve ailesini Avrupa'ya götürmesi için 10 bin dolar ödediğini söyledi.

Irak'ta bulunan Abbas, iddialarını Avustralya'nın Channel Ten televizyonuna bağlanarak dile getirdi. Abbas, tekneyi Kurdi'nin kullandığı ve batmadam önce hızını artırdığını söyledi.

Kurdi: Teknenin kaptanı Türk'tü

İddialara Wall Street Journal dergisine yaptığı açıklamalarla yanıt veren Kurdi ise, teknenin kaptanının Türk olduğunu ve motor durmadan önce denize atladığını söyledi. Kurdi, "Ailemi kaybettim. Hayatımı kaybettim. Her şeyimi kaybettim. Bırakın istediklerini söylesinler" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN