Aylin Coşkun ve Volkan Aslan kimdir? Düğünün ardından Volkan Aslan hastanelik oldu

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan kimdir? Düğünün ardından Volkan Aslan hastanelik oldu

Şarkıcı ve model Aylin Coşkun, lüks bir otelde düzenlenen törenle dünya evine girdi. 10 kilo mehir istediği eşi Volkan Aslan’ın gıda zehirlenmesi şüphesiyle düğün sonunda hastaneye kaldırıldığını duyuran Aylin Coşkun, o anları sosyal medyadan paylaştı. Peki Volkan Aslan kimdir? İşte detaylar…

15 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Aylin Coşkun ve Volkan Aslan çifti, bir hayli renkli bir düğünle dünya evine girdi. Eşinin kına ve düğün masrafları için evini ve arabasını sattığını açıklayan Volkan Aslan, geceyi hastanede geçirdi. İşte Aylin Coşkun’un düğününden görüntüler…

AYLİN COŞKUN KİMDİR?

1976 yılında Türk asıllı bir ailenin kızı olarak Almanya'da doğan Aylin Coşkun, İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra 1997 yılında güzellik yarışması Miss Globe'da Türkiye Güzeli seçilerek adını duyurdu. Müziğe olan alakasıyla müzisyen hocalardan şan dersleri alıp, bu konuda eğitimini tamamlamak için girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun olan Aylin Coşkun, şarkıcılık ve modellik yaptı.

19-09/11/aylin-coskun-volkan-aslanjpgg.jpg

ALBÜMLERİ

Ankara ve İstanbul’da bir süre mankenlik yapan Aylin Coşkun, özel bir televizyon kanalında belli bir zaman sunuculuğa da soyundu. 2000'li yılların hemen başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkaran Aylin Coşkun, ‘Bu Kaçıncı’ ve ‘Yandım Allah’ım’ adındaki parçalarıyla müzik dünyasına girmeyi başardı.

19-09/11/aylin-coskun-volkan-aslan.jpg

Bundan sonra 6 albüm daha yapan Aylin Coşkun, 15 senedir beraber olduğu Volkan Aslan ile 10 Eylül 2019’da hayatını birleştirdi.

19-09/11/110920191445257431080.jpg

VOLKAN ASLAN KİMDİR?

Aylin Coşkun’un eşi Volkan Aslan’la ilgili herhangi bir bilgi bulunmazken, ikili 15 yıldır birlikte. Evlendiği gün gıda zehirlenmesi yaşayan Volkan Aslan, geceyi hastanede geçirdi.

19-09/11/aylin-coskun-volkan-aslanjpggjpggjpgg.jpg

AYLİN COŞKUN'LA İLGİLİ DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN