AYM'de FETÖ soruşturması sonuçlandı: 15 personelin açığa alma kararı kaldırıldı

AYM'de FETÖ soruşturması sonuçlandı: 15 personelin açığa alma kararı kaldırıldı

Anayasa Mahkemesi'ndeki FETÖ soruşturması sonuçlandı. 41 personel kamu görevinden çıkartılırken 15 personelin açığa alma kararı kaldırıldı

Anayasa Mahkemesi'nde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 15 personelin açığa alma kararı kaldırıldı.

Habertürk'ün haberine göre Anayasa Mahkemesi'nde 1 kadrolu raportör, 4 raportör yardımcısı ve 38 idari personel FETÖ soruşturması kapsamında kamu görevinden çıkarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN