Ayşecan Tatari kimdir, kaç yaşında, nereli? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin son hali

Ayşecan Tatari kimdir, kaç yaşında, nereli? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin son hali

Türk televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duyması'nda Duygu karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, hamileliğinin 7. ayını devirdi. New York'ta yaşayan ünlü oyuncunun Instagram'daki paylaşımları, hayranları tarafından binlerce kez beğenildi. 'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin son hali' internette araştırılıyor. İşte, 'Ayşecan Tatari biyografisi'...

'Ayşecan Tatari kimdir, kaç yaşında, nereli?' sorusunun yanıtı ve 'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari'nin son hali' merak ediliyor. Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari, 2017 yılında meslektaşı Edip Tepeli ile ABD'nin New York kentinde nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde 3 yılı geride bırakan oyuncu çift, şimdilerde bebek bekliyor. Başarılı oyuncu, 2015'te rol aldığı Yılanların Öcü projesinin ardından herhangi yapımda yer almadı. Detaylar haberimizde...

AYŞECAN TATARİ ANNE OLUYOR

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken oyuncu çift Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli,'nin sosyal medya paylaşımları beğeni topluyor. Şimdilerde 7 aylık hamile olan Ayşecan Tatari, geri sayıma başladı. Tatari, göbeği burnunda pozları da Instagram hesabından "Etim etine değende, elimi karnına koyanda, bebek kıpır kıpır kıpırdar" notuyla paylaştı. Başarılı oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

AYŞECAN TATARİ KİMDİR?

9 Mart 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra ABD'de oyunculuk üzerine eğimler almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez 'Tatar Ramazan Sürgün'de filmiyle geçti. Yıldızı, 'Çocuklar Duymasın' isimli dizide canlandırdığı Duygu karakteri ile parladı. Ayşecan Tatari'nin annesi oyuncu Aliye Uzunatağan'dır.

'Tatar Ramazan Sürgün'de isimli filmde sonra 2000'de 'Evdeki Yabancı' isimli dizide Nazlı karakterini canlandırdı. 2002'de ise Çocuklar Duymasın isimli dizide yine Duygu karakterini canlandırdı. Dizi, küçük ve modern bir ailede yaşanan komik olayları anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde ise Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Furkan Kızılay ve Ayşecan Tatari yer almaktadır.

Ayşecan Tatari, 2004'te ise Çocuklar Duymasın isimli dizinin devamı olan 'Çocuklar Ne Olacak?' isimli dizide yer aldı. Dizi bu kez, anne ve babalarının uzun süren yurt dışı gezilerinden dolayı dede ve anneanneleriyle yaşamaya başlamalarını anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde ise Furkan Kızılay, Ayşecan Tatari, Ferdi Akarnur, Zeyno Gönenç ve Ayşen Tekin yer aldı.

2015'te ise Fakir Baykurt'un aynı adlı romanından uyarlanan 'Yılanların Öcü' isimli dizide yer aldı. Dizi, ailesini kaybettikten sonra amcasının yanına giden Fatma ve kardeşinin köyden İstanbul'a doğru yaşadıklarını anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde ise Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Korel Cezayirli ve Rüçkan Çalışkur yer aldı.

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Yılanların Öcü - 2015
Çocuklar Ne Olacak - 2004
Çocuklar Duymasın - 2002
Evdeki Yabancı - 2000
Tatar Ramazan - 1992

AYŞECAN TATARİ KAÇ YAŞINDA?

1989 doğumlu olan başarılı oyuncu, 2020 yılı itibariyle 31 yaşındadır.

AYŞECAN TATARİ INSTAGRAM

Anne olmaya hazırlanan oyuncu, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @aysecantatari kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN