Kısmetse Olur Rabia Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli? Estetikli hali şaşırttı!

Kısmetse Olur Rabia Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli? Estetikli hali şaşırttı!

Kısmetse Olur yarışmacısı Rabia Karaca Instagram fotoğraflarıyla gündemde... Geçirdsiği estetik operasyonların ardından yaşadığı değişim görenleri şoke etti. Fenomen programın geçmiş bölümlerinde Semih ile flört eden gelin adayı, daha sonra Beyaz TV'de sunuculuk yapmıştı. İşte, Rabia Karaca biyografisi...

Kısmetse Olur Rabia Karaca'nın estetikli hali, sosyal medyada gündem oldu. Kısmetse Olur programdan sonra oldukça değiştiği gözlenen gelin adayı, programda yaşadığı aşkla da bir hayli konuşulmuştu. Geçirdiği estetik operasyonlardan sonra Rabia Karaca'nın son hali oldukça dikkat çekici. Spor yaparken çektiği pozlarını sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan takipçileriyle paylaşan Rabia Karaca'ya beğeni yağdı.

KISMETSE OLUR RABİA KARACA'NIN SON HALİ

109428919-289279515609331-2308221037377451724-n.jpg

RABİA KARACA'NIN HAYAT HİKAYESİ

1994 yılında İzmir'de dünyaya geldi.

Lisans eğitimini oyunculuk bölümünde tamamladı.

Kısmetse Olur adlı evlendirme programında ünlenen Rabia Karaca, yarışmadan ayrıldıktan sonra Beyaz TV'de 'Yok Artık' adlı programın sunuculuğunu yaptı.

Kısmetse Olur'a gelin adayı olarak katılan Rabia Karaca, yarışmada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer ve ben de çok güzel yemek yapıyorum. Aynı zamanda maddi durumunun iyi olmasını isterim tabiki. Zeki bir erkeğin maddi durumunun kötü olması düşünülebir mi? Bence düşünülemez. Bana romantik hediyeler alsın. Çok büyük hediyeler alsın. Küçük hediyelerle mutlu olamıyorum. Çok büyük sürprizler yapsın. Sizce ben bunu haketmiyor muyum. Bence hakediyorum. Güzel yemek yaparım ve bu yönümle karşımdakini etkileyebileceğimi düşünüyorum. Bakalım o benim kalbimi kazanmak için neler yapacak. Ben aşık olmak istiyorum. Ondan başka birşey görmek istemiyorum. Saf aşkı yaşamak istiyorum."

O dönemde gece kulübünde çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlanan Rabia Karaca, magazin gündemini meşgul etmişti.

ÖZEL YAŞAMI

1994 doğumlu olan Rabia Karaca, 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır ve bekardır.

Rabia Karaca 1.72 cm boyunda, 55 kilo ve balık burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @rabiakaracaonline, Twitter'da @karacarabiaa kullanıcı adıyla yer almaktadır.

RABİA KARACA'NIN ESKİ HALİ

rabia-ceylan-kimdir.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN