Murat Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Aşk dedikodularına sert yanıt!

Murat Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Aşk dedikodularına sert yanıt!

Kendisinden 15 yaş büyük Esra Dermancıoğlu ile beraber olduğu haberlerini yalanlayan Murat Balcı, insan haklarına zarar verecek şekilde saldırıya maruz kaldığını söyledi. Ünlü oyuncu, yanak yanağa çekildikleri fotoğrafı Clubhouse profilinde kullanmıştı. İşte, Murat Balcı biyografisi...

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya kısa bir süre önce veda eden Esra Dermancıoğlu'nun, Murat Balcı ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İki oyuncunun, son günlerin popüler sosyal paylaşım sitesi Clubhouse'da sohbet ederek görüşmeye başladığı öne sürülürken, Murat Balcı'nın profil fotoğrafı olarak, Esra Dermancıoğlu'nu öperken çekilen bir fotoğrafı kullanması dikkat çekti.

070320211149279274763.jpg

ESRA DERMANCIOĞLU İLE MURAT BALCI ARASINDA KAÇ YAŞ FARKI VAR?

Ünlü ikili arasında 15 yaş fark bulunuyor. Esra Dermancıoğlu 1968 doğumluyken, Murat Balcı 1983 yılında dünyaya geldi.

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Murat Balcı, Instagram hesabından şu açıklamayı yaparak 'aşk' dedikodularını yalanladı: "İki gündür olan biteni şaşkınlık içinde ve çoğu zaman da dehşete kapılarak izliyorum. Sessiz kalırsan hemen geçer dediler ama gitgide daha büyüyen ve benim içim manasızca can sıkan bir mevzuya dönüştüğü için bu yazıyı yazmak ihtiyacı hissettim. Bu kötücüllüğü görmek gerçekten içimi çok acıtıyor. Ve en kötüsü hangisi hala karar veremiyorum; Yalan haber yapmak mı, yapılan bir yalan haber üzerinden habere maruz kalanlara, insan haklarına zarar verecek şekilde saldırmak mı, yoksa tüm bunları yaparken yaptıklarının sonuçlarının farkında bile olamayacak kadar kötü olmaya alışmış ve uyuşmuş olarak bunu hayat biçimi haline getirip yaşamak mı... Her şeye rağmen benim hala inandığım ve tüm benliğimle savunduğum tek bir şey var; Hepimizi sevgi kurtaracak. Dünyayı sevgi kurtaracak."

604496485542821f7c44af42.jpg

MURAT BALCI'NIN HAYAT HİKAYESİ

24 Mayıs 1983 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Murat Balcı aslen İzmirlidir. 

10 yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya'da İzmir'e yerleşti.

Ege Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu.

Çocukluğundan beri müzikle uğraşan Murat Balcı, 17 yaşında İzmir'de bir yerel TV'de Ege Ses Yarışması'nda 'Küçüğüm' adlı şarkıyla en iyi erkek sesi seçildi. Üniversite sonrası müzikle ve tiyatroyla ilgilenmeye devam etti.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Murat Balcı ilk olarak 2004 yılında 'En İyi Arkadaşım' adlı dizide rol aldı. 2018 yılında 'Tutsak' dizisinde geniş kitlelerce tanındı. Daha sonra romantik komedi dizisi 'Afili Aşk'ta Muammer Hoca karakterini oynadı.

2021 yılında Star TV'de yayınlanan 'Sol Yanım' adlı dizide boy gösterdi.

100869972-3029113783846323-6391622878354206919-n.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1983 doğumlu olan Murat Balcı, 2021 yılı itibarıyla 38 yaşındadır ve bekardır.

Murat Balcı 1.84 metre boyunda, 80 kilo ve ikizler burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @balcimurat, Twitter'da @BALCIMurat kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN