Sol Yanım dizisi neden bitiyor? Final bölümü ne zaman, saat kaçta?

Sol Yanım dizisi neden bitiyor? Final bölümü ne zaman, saat kaçta?

Sol Yanım bu akşam son kez ekranlara gelecek. Çarşamba akşamları reyting tablosunda tatmin edici sıralarda yer alamayan dizi, 12. bölümüyle final yapacak. Son bölümde Kutlusay Malikanesi'ne gelen polisler, İhsan'ı karakola götürmüştü. İşte, final bölümünde yaşanacaklar...

Sol Yanım final bölümü özeti, merak uyandırdı. Zira, başrollerinde Cansel Elçin, Defne Samyeli, Özge Yağız, Tolga Mendi'nin yer aldığı iddialı yapım, bu akşam yayın lanacak 12. bölümüyle ekranlara veda edecek. İstenilen reytingleri yakalayamayan dizi, 26 Kasım 2020 günü izleyenlerle buluşmuştu.

SOL YANIM FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMANI

SOL YANIM 12. FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezona iddialı başlayan fakat beklentilerin altında kalan Sol Yanım dizisi, 12. bölümüyle 17 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sol Yanım 12. bölüm özeti: Burak'ın götürdüğü kulüpte Selim'i Biricik ile yan yana gören Serra çok şaşırır. Biricik'in Selim'e koşulsuz sevgisi, Serra'yı kendini sorgulamaya iter. Serra, Selim'e sevgisini hissettirmek için çabalar ve onu geri kazanmak için cesur adımlar atar.

Burak'ın sürekli Serra'nın çevresinde olması Selim'i çılgına çevirir ve Burak'ı karşısına alıp sevgilisinden uzak durmasını tembih eder. Serra'nın gizlediği hayatı öğrenmesinin ardından yaptıklarından pişmanlık duyan Selim, öfke kontrolü problemi için tedavi görmeyi kabul eder.

Kutlusay Malikanesi'nde kriz gittikçe büyür. Boşanma hazırlığı tüm hızıyla devam ederken, Asena oteli üzerine almak için harekete geçer. Kutlusay ailesini şoke eden olay ise polislerin kapıya dayanması olur. Polisler ihbar üzerine İhsan'ı karakola götürür.

SOL YANIM FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMANI

SOL YANIM KONUSU NE?

Varlıklı bir ailede doğan ve prenses gibi büyütülen Serra, üniversiteye başladığında ise orta halli bir mahallede, hasta annesinin sorumluluğuyla geçen bir hayat yaşamak zorunda kalır. Onları hayatın bu tarafına savuran kader, şimdi başka tesadüflerle ona yeni başlangıçlar için kapılar açacaktır.

SOL YANIM OYUNCULARI KİMLER?

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, Serdar Gözelekli'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ve Özlem Çadırcı'nın kaleme aldığı, müziklerini Alp Yenier'in yaptığı Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosunda; Özge Yağız (Serra), Tolga Mendi (Selim Kutlusay), Cemre Baysel (Biricik), Emre Bey (Burak), Defne Samyeli (Asena Kutlusay), Cansel Elçin (İhsan Kutlusay), Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Murat Balcı, Tuğçe Açıkgöz, Efe Taşdelen, Ergül Miray Şahin, Ecem Atalay, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Ayşe Kırca, Hasret Usneker gibi isimler yer alıyor.

SOL YANIM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Star TV'de ekranlara gelen Sol Yanım dizisi, İstanbul'un çeşitli semt ve mahallerinde çekiliyor.

84903.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN