Feyza Civelek kimdir, kaç yaşında, nereli? Adını Feriha Koydum'un Lara'sı 21 kilo verdi!

Feyza Civelek kimdir, kaç yaşında, nereli? Adını Feriha Koydum'un Lara'sı 21 kilo verdi!

Feyza Civelek'in son hali, takipçilerinden beğeni yağmuruna tutuldu. 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Lara' karakteriyle tanınan oyuncu, 'Sol Yanım' dizisi için 21 kilo vererek bambaşka birine dönüştü. İşte biyografisi...

Star TV'nin yeni dizisi 'Sol Yanım'da rol almak için 78 kilodan 57 kiloya düşen Feyza Civelek, sebze-protein ağırlıklı beslendiği ve günde 1,5 saat yürüdüğünü söyledi. 42 bedenden 34 bedene inen oyuncu, zayıf ve formda görünmeyi tercih ettiğini vurgulayarak, "Ben kilo verince kendime döndüğümü hissettim ve özgüvenim yerine geldi. Herkese öneriyorum. İnsan en azından olabildiği kiloda kalabilmeli, oyunculuk değil sadece her meslekte sağlık açısından böyle olmalı" ifadelerini kullandı.

FEYZA CİVELEK SON HALİ

18687-970x545-horz.jpg

FEYZA CİVELEK'İN HAYATI

1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Senaryo yazarı bir annenin kızı olan Feyza Civelek, ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında 'Acemi Cadı' dizisiyle yaşadı. Bu deneyiminin ardından Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu ve senaryosunu annesinin yazdığı Güllerin Savaşı gibi dizilerde boy gösterdi.

ÖZEL YAŞAMI

1995 doğumlu olan Feyza Civelek, 2020 yılı itibariyle 25 yaşındadır ve bekardır.

Feyza Civelek 1.60 cm boyunda ve 55 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @feyzaacivelek kullanıcı adıyla yer almaktadır.

FEYZA CİVELEK DİZİLERİ

2006 - Acemi Cadı (Feyza)
2009 - Kavak Yelleri
2011-2012 - Adını Feriha Koydum (Lara)
2014-2015 - Güllerin Savaşı (Çiçek)
2018 - Bir Umut Yeter (Damla Akar)
2020 - Sol Yanım (Nazlım)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN