Sol Yanım dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Sol Yanım dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım, 26 Kasım 2020 Perşembe günü saat 20.00'de izleyenleriyle buluşuyor. Başrollerinde Cansel Elçin, Defne Samyeli, Özge Yağız, Tolga Mendi'nin yer aldığı dizinin yapımcılığı BKM üstleniyor. İşte diziye dair tüm detaylar...

'Hayata sıfırdan başlayanların hikayesi' sloganıyla bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek Sol Yanım dizisi konusu, zengin genç kızın ailesinin fakirleşmesi sonucu yaşadığı fırtınalı hayatı anlatıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak dizinin alacağı reytingler şimdiden merak konusu oldu.

SOL YANIM 1. BÖLÜM 1. FRAGMAN

SOL YANIM 1. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Sol Yanım dizisi, 1. bölümüyle 26 Kasım 2020 Perşembe günü saat 20.00'de Star TV'de diziseverlerle buluşacak. Bir otelde housekeeping elemanı olarak çalışan üniversite öğrencisi Serra'nın hayat hikayesi ekranlara gelecek.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Sol Yanım 1. bölüm özet: Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır. Aynı üniversitede okuyan varlıklı Kutlusay Ailesi'nin veliahtı Selim ise derslerine olan ilgisizliği ve eğlence düşkünlüğü ile ailesinden ve özellikle babası İhsan Kutlusay'dan tepki görmektedir. İşten çıkıp derse yetişmeye çalışan Serra, otelde yaşadığı bir olay sonucunda okula limuzinle giderek tüm bakışların üzerinde toplanmasına neden olur. Serra'nın ünü okulda hızla yayılırken, Selim ile tesadüfi tanışmaları ikisinin de yaşamlarını tümüyle değiştirecektir.

84091.jpg

SOL YANIM KONUSU NE?

Varlıklı bir ailede doğan ve prenses gibi büyütülen Serra, üniversiteye başladığında ise orta halli bir mahallede, hasta annesinin sorumluluğuyla geçen bir hayat yaşamak zorunda kalır. Onları hayatın bu tarafına savuran kader, şimdi başka tesadüflerle ona yeni başlangıçlar için kapılar açacaktır.

SOL YANIM OYUNCULARI KİMLER?

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, Serdar Gözelekli'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ve Özlem Çadırcı'nın kaleme aldığı, müziklerini Alp Yenier'in yaptığı Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosunda; Özge Yağız (Serra), Tolga Mendi (Selim Kutlusay), Cemre Baysel (Biricik), Emre Bey (Burak), Defne Samyeli (Asena Kutlusay), Cansel Elçin (İhsan Kutlusay), Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Murat Balcı, Tuğçe Açıkgöz, Efe Taşdelen, Ergül Miray Şahin, Ecem Atalay, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Ayşe Kırca, Hasret Usneker gibi isimler yer alıyor.

SOL YANIM 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SOL YANIM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Star TV'de ekranlara gelen Sol Yanım dizisi, İstanbul'un çeşitli semt ve mahallerinde çekiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN