Bahreyn'deki Filistin toplantısında 'Filistin' ismi silindi

Bahreyn'deki Filistin toplantısında 'Filistin' ismi silindi

Bahreyn ve ABD ortaklığıyla yapılan ve Filistin'e yatırımın konuşulduğu toplantıdaki dosyalarda Filistin isminin yerine Gazze ve Batı Şeria isimleri ayrı ayrı kullanıldı.

KARAR.COM

Bahreyn'de ABD ortaklığı ile düzenlenen Filistin konulu toplantıda Filistin ismi tek bir dosyada bile yer almadı. Yatırım ve kalkınma konularının ele alındığı toplantıda Filistin kelimesi yerine Gazze ve Batı Şeria isimleri kullanıldı. 

19-06/21/fgsdg

ABD ORTAKLIĞI VURGULANDI

Toplantıya ev sahipliği yapan Bahreyn, ABD ortaklığına ise tüm dosyalarda yer verdi. Toplantıya İsrail'den de yetkililerin katıldığı öğrenildi. Yapılan bu uygulama akıllara Trump'ın Yüzyılın Anlaşması adı altında yapmak istediği bölünmüş ve ordusu olmayan Filistin devleti planını getirdi.

19-06/21/d9e-oftw4aancgu

Toplantıya sosyal medyadan ciddi tepkiler geldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN