Fransa'dan 'Yüzyılın anlaşması' yorumu: Bilgisi olan varsa anlatsın

Fransa'dan 'Yüzyılın anlaşması' yorumu: Bilgisi olan varsa anlatsın

Faslı mevkidaşı ile bir araya gelen Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian 'Yüzyılın Anlaşması' olarak nitelendirilen İsrail-Filistin barış planına ilişkin "Eğer bu plana dair bir bilgisi olan varsa bize de anlatsın, teşekkür edelim" ifadelerini kullandı.

Fas ve Fransa'nın dışişleri bakanları, ABD yönetiminin 'Yüzyılın Anlaşması' diye nitelendirdiği İsrail-Filistin barış planına ilişkin ayrıntıları bilmediklerini söyledi. 

Fas Dışişleri Bakanı Nasır Burita, resmi temaslarda bulunmak üzere ülkesini ziyaret eden Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ile ortak basın toplantısı düzenledi. 

Gazetecilerin 'Yüzyılın Anlaşması' planıyla ilgili ülkesinin tutumuna ilişkin sorusu üzerine Burita, söz konusu planla ilgili herhangi bir detaya vakıf olmadığını belirterek ülkesinin bu plana ilişkin ayrıntıları öğrendikten sonra tutumunu açıklayacağını dile getirdi. 

Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian da 'Yüzyılın Anlaşması' olarak nitelendirilen İsrail-Filistin barış planına ilişkin detaylara sahip olmadıklarını aktararak "Eğer bu plana dair bir bilgisi olan varsa bize de anlatsın, teşekkür edelim." ifadesini kullandı. 

RABAT/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN