Bakan Çavuşoğlu’ndan şehit ailelerine başsağlığı

Bakan Çavuşoğlu’ndan şehit ailelerine başsağlığı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Şırnak'ta düşen helikopter kazasında hayatını kaybeden askerin ailelerine başsağlığı diledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lefkoşa’daki temasları kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüştü. Akıncı ve Çavuşoğlu, görüşmenin ardından basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, “Dün akşam Şırnak’ta helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerin eve milletimize de sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

Akıncı ise, “Dün akşam yaşanan kazada şehit düşen 13 askerimiz nedeniyle Türkiye’nin acısını paylaştığımızı kendilerine Allah’tan rahmet dilediğimizi, yakınlarına, ailelerine ve tüm Türk ulusuna başsağlığı dilediğimizi iletmek isterim” dedi.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN