Bakan Kasapoğlu açıkladı: TFF ile yayıncı kuruluş anlaştı

Bakan Kasapoğlu açıkladı: TFF ile yayıncı kuruluş anlaştı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yayıncı Kuruluş beIN Media Group arasında anlaşma sağlandığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluşun anlaşmaya vardığını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "TFF Başkanı Nihat Özdemir ve beIN Media Group CEO'su Yousef Al-Obaidly ile Bakanlığımızda bir araya geldik. TFF ile beIN SPORTS arasında anlaşma sağlandığı bilgisini paylaşmak isterim. Her iki tarafa da teşekkür eder, Türk futboluna hayırlı olmasını dilerim" dedi.

YAYINCI KURULUŞ İNDİRİM İSTEMİŞTİ

Geçen sezonun ardından bu yıl da indirim isteyen Beinsports’la TFF arasında uzun süredir uzlaşma sağlanamamıştı. Bu durum kulüplerin ekonomik yapısına doğrudan yansıdı. Yaz transfer döneminden bu yana yayıncı kuruluşun kulüplere 500 milyon TL ödeme yaptığı ifade edildi. Şampiyonluk payları ve gelir dağılımından sonra 10-15 milyon TL kasasına para giren kulüpler zora girmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN