Eski günlerini arayan Bursaspor, Menemenspor deplasmanında 3 puan arıyor

Eski günlerini arayan Bursaspor, Menemenspor deplasmanında 3 puan arıyor

TFF 1. Lig'de 6. hafta heyecanı bugün oynanan maçlarla sona eriyor. Süper Lig'den düştükten sonra eski günlerine döneceği günleri umutla bekleyen Bursaspor, Menemenspor'a konuk oluyor. İşte muhtemel ilk 11'ler...

Bu sezon 1. Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Menemenspor'a konuk olan Bursaspor, 2. haftada takımın başına getirilen teknik direktörü Mustafa Er liderliğinde aldığı 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik tablosuna 3 puan eklemek istiyor. İşte, Menemenspor-Bursaspor ilk 11'leri...

MENEMENSPOR BURSASPOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 1. LİG 6. HAFTA

MAÇ: Menemenspor - Bursaspor

STAT: İzmir Menemen İlçe Stadyumu

TARİH: 22 Ekim 2020 Perşembe günü

SAAT: 19.00

YAYIN: TRT Spor / Bein Sports Max 1

HAKEMLER: Suat Arslanboğa, Mehmet Yıldırım, Murat Altan

MENEMENSPOR BURSASPOR TRT SPOR MAÇ LİNKİ

TFF 1. Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Menemenspor-Bursaspor maçına tecrübeli hakem atandı. Yeşil-beyazlı takımın bu akşam deplasmanda karşı karşıya geleceği maçı, 42 yaşındaki hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Menemen İlçe Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Suat Arslanboğa'nın yardımcılığını Mehmet Yıldırım ve Murat Altan yapacak. Keyifli mücadele, TRT Spor'dan şifresiz canlı yayınlanacak.

MENEMENSPOR BURSASPOR KAÇ KAÇ? CANLI SKOR

'Süper Lig şampiyonu' apoletli Bursaspor, 1. Lig'deki ikinci sezonunda parlak bir grafik çizmiyor. Bu sezon ligin henüz ikinci haftasında teknik direktörlük değişikliğine giden Timsahlar, 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ligde 10. sırada bulunuyor. 3 mağlubiyet ve 2 beraberliğin ardından aldığı 2 puanla ligin son sırasında yer alan Menemenspor ise tarihinde ilk kez 2019-20 sezonunda 1. Lig'e yükselmişti.

Maç, yayıncı kuruluş TRT Spor ve Bein Sports Max 1 kanalından naklen futbolseverlerle buluşacak. MAÇ LİNKİ yazan yere tıklayarak maçı izleyebilir, ANLIK SKOR yazan yere tıklayarak golleri anında takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL İLK 11'LER

MENEMENSPOR

Gentian Selmani
Furkan Bayır
David Domgjoni
Yusuf Talum
Emre Batuhan Adıgüzel
Berkan İbrahim Çakır
Tayfun Aydoğan
Adamu Alhassan
Sikiru Olatunbosun
Seref Özcan
Ibrahim Akanbi Rasheed

BURSASPOR

Deniz Aydın
İsmail Çokçalış
Onur Atasayar
Cüneyt Köz
Emirhan Aydoğan
Burak Kapacak
Aykut Akgün
Recep Aydın
Burak Altıparmak
Tugbey Akgün
Ali Akman

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

TÜRKİYE KUPASI 2020-21 SEZONU HANGİ KANALDA?

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ NEDİR, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN