Bakan Koca: Liderler ile AYM Başkanı ve Meclis Başkanı'nı aşı olmaya davet ettim

Bakan Koca: Liderler ile AYM Başkanı ve Meclis Başkanı'nı aşı olmaya davet ettim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, siyasi parti liderlerini, Anayasa Mahkemesi Başkanı'nı ve Meclis Başkanı’nı arayarak aşı olmaya davet ettiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Çin aşısı oldu. 

Aşı sonrası açıklama yapan Erdoğan “Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım” dedi.  

Bakan Koca da “Bilim Kurulu Üyelerimizin önerisi ile Devlet büyüklerinin aşı kampanyasına katılımını Sayın Cumhurbaşkanımız kendisi ilk aşıyı olarak başlattı. Milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.  

“AYM BAŞKANI VE MECLİS BAŞKANI’NI AŞI OLMAYA DAVET ETTİM” 

Sosyal medya hesabından aşı sürecine ilişkin yeni bir açıklamaya yer veren Bakan Koca, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum” dedi.  

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN