Kılıçdaroğlu'ndan aşı açıklaması: Sıramı bekleyeceğim

Kılıçdaroğlu'ndan aşı açıklaması: Sıramı bekleyeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı çağrısına olumlu cevap vererek "Ben de vatandaş olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarını aşı olması lazım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı çağrısına olumlu cevap vermişti. Bir açıklama daha yapan Kılıçdaroğlu aşı olmak için sırasını bekleyeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, 'bugün yarın aşı olacağım' açıklamasının ardından yaptığı ikinci açıklamada sırasını bekleyeceğini belirterek şunları söyledi: 

"Sağlık Bakanı’ndan davet geldi. Ben de vatandaş olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarını aşı olması lazım. Onlar günün 24 saatinde çalışıyorlar. Bugün pandemide çok büyük bir tablo ortaya çıkmadıysa bunun temel nedeni bizim sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri çabadır. O nedenle sağlık çalışanlarına benim selamlarımı saygılarımı iletirseniz mutlu olurum."

AK Parti MKYK üyeleri ve bazı milletvekillerinin dün aşı olması sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN