'Vatan Partisi MKYK üyeleri de aşı oldu mu?'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, canlı yayında eski LDP Genel Başkanı Cem Toker'in "Partinizin MKYK üyeleri de oldu mu aşı?" sorusuna "Onlar da olurlar" cevabını verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile eski LDP Genel Başkanı Cem Toker arasında canlı yayında 'aşı' tartışması yaşandı.

TV 100'de yayınlanan bir programa katılan Perinçek, Almanya Başbakanı Angela Merkel için “Merkel devlet adamı olsaydı gider kolunu uzatır aşıyı olurdu” dedi.

Toker bunun üzerine “Doğu Perinçek devlet adamı Merkel değil” sözleriyle yanıt verdi.

"BİR DEVLET ADAMI 'SIRAMI BEKLİYORUM' DEMEZ"

Perinçek sözlerine, “Siz Merkel’i devlet adamı sanıyorsanız daha çok pilav yemeniz gerekiyor” diye devam ederken, “Bir devlet adamı ‘sıramı bekliyorum’ demez” dedi.

Toker AK Parti MKYK üyelerinin aşı olmasına atıfta bulunarak, “Partinizin MKYK üyeleri de oldu mu aşı; devlet adamı statüsüne girip?” sorusuna Perinçek, “Onlar da olurlar” yanıtını verdi.

Programda gerilim, Toker’in “Öncelik versinler onlara da bildirin ‘reis’e” ifadeleri üzerine yükseldi.

Perinçek, “Haddini bil ve otur orada, saçmalama. Anladın mı? Bunları işitmek zorundasınız öyle terbiyesizlik yaparsanız…” karşılığı verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN