Bakan Koca'dan HDP'ye teşekkür

Bakan Koca'dan HDP'ye teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısı için sıra bekleyeceğini açıklayan HDP Eş Genel Başkanı Mithar Sancar'a, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den alınan CoronaVac aşısını olmak için davet gönderdiği HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'a, şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"HDP Genel Başkanı Mithat Sancar Beyefendi’yi arayarak kendilerini de aşı olarak örnek olmaya davet etmiştim. Parti olarak yaptıkları açıklama ile sıra bekleyerek örnek olmayı tercih ettiler. Destekleri için teşekkür ediyorum. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız."

 

 

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, yaptıkları açıklamada, “Bu davet daha önce belirlenen risk grubu, kronik hastalar ve sağlık çalışanları için düzenlenen aşılama programına uygun değildir” diyerek aşı için sıra bekleyeceklerini duyurmuştu.

 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Çin'den alınan koronavirüs aşısı CoronaVac için dün 'Acil Kullanım Onayı' vermişti. Bu onayın ardından ilk CoronaVac aşısı, Ankara Şehir Hastanesi'nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerine yapılmıştı.


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından Ankara Şehir Hastanesine giderek Kovid-19 aşısı yaptırmıştı. Erdoğan'a MKYK üyeleri de eşlik etmişti.

 

Erdoğan, aşı sonrası sosyal medya uygulaması Telegram'dan yaptığı paylaşımda, "Ben de aşı oldum" ifadelerini kullanmış. Canlı açıklamasında da "Başarıyla devam eden aşı programımızda şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım" demişti.


 

MHP lideri Bahçeli de bugün aşı yaptırdığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN