Son dakika! İYİ Parti lideri Akşener: Ben de aşı oldum

Son dakika! İYİ Parti lideri Akşener: Ben de aşı oldum

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca'nın aşı çağrısının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener de Çinli Sinovac'ın ürettiği CoronaVac aşısını yaptırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Çinli firma Sinovac'ın ürettiği CoronaVac aşısını yaptırdı.

Aşı olduğunu şahsi Twitter hesabından duyuran Akşener şu ifadeleri paylaştı:

"Sayın @drfahrettinkoca tüm liderler gibi beni de, dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum."

 

 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Çin'den alınan koronavirüs aşısı CoronaVac için dün 'Acil Kullanım Onayı' vermişti. Bu onayın ardından ilk CoronaVac aşısı, Ankara Şehir Hastanesi'nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerine yapılmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından Ankara Şehir Hastanesine giderek Kovid-19 aşısı yaptırmıştı. Erdoğan'a MKYK üyeleri de eşlik etmişti.

 

Erdoğan, aşı sonrası sosyal medya uygulaması Telegram'dan yaptığı paylaşımda, "Ben de aşı oldum" ifadelerini kullanmış. Canlı açıklamasında da "Başarıyla devam eden aşı programımızda şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım" demişti.

 

MHP lideri Bahçeli de bugün aşı yaptırdığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN