Gelecek Partili Özcan: MKYK üyelerinin aşılanması tam da size yakışan bir ahlak

Gelecek Partili Özcan: MKYK üyelerinin aşılanması tam da size yakışan bir ahlak

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, AK Parti MKYK üyelerinin Erdoğan’la birlikte koronavirüs aşısı yaptırmasına tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün canlı yayında aşı yaptırmasının ardından Türkiye'de aşılama süreci sağlık çalışanlarıyla başladı. Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram hesabından aşı olduğunu duyurdu.  

Erdoğan’ın AK Parti MKYK üyelerinin de kendisiyle beraber koronavirüs aşısı yaptırdığını açıklaması ise tepkilere neden oldu.  

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da sosyal medya hesabı üzerinden MKYK üyelerinin aşılanmasını eleştirerek, şu ifadeleri kullandı:   

Kronik rahatsızlıkları nedeniyle riskli grupta yer alan milyonlarca insanımız ve sağlık çalışanlarımız henüz aşılanmamışken, AK Parti MKYK üyelerinin aşılanması tam da size yakışan bir ahlak!!  

Sn. Sağlık Bakanı, açıkladığınız aşılanacaklar listesinde MKYK üyeleri de var mıydı? 

 

 

DEVA PARTİSİ:AŞI ERİŞİMDE AYRICALIK OLMASINI KABUL ETMİYORUZ

AK Parti MKYK üyelerinin aşılanmasına bir tepki de DEVA Partisi’nden geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:  

Aşıya erişimde bir partiye aidiyetin ayrıcalık gerekçesi olmasını kabul etmiyoruz.  

Parti-devlet anlayışını tüm alanlarda normalleştirmeyi hedefleyen uygulamaları kınıyoruz. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN