Kılıçdaroğlu'ndan Koca'nın 'aşı' çağrısına olumlu cevap

Kılıçdaroğlu'ndan Koca'nın 'aşı' çağrısına olumlu cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı çağrısına olumlu cevap verdi. Kılıçdaroğlu "Doktorlar aşı olmamızı söylüyorsa aşı olacağız. Bugün, yarın aşı olacağım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı çağrısına cevap verdi.

Türkiye genelinde başlayan koronavirüs aşılamasında öncelik sağlık çalışanlarına verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da aşı yaptırdıktan sonra tüm parti başkanlarına aşı yaptırma çağrısında bulundu.

"'BEN DE REFAKAT EDERİM' DEDİ"

Best FM'de 'Sorel Dağıstanlı ile Konuşan Türkiye' programına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, koronavirüs aşısı olacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, "Dün akşam Sayın Sağlık Bakanı aradı, çağrı yaptı. 'Tabii' dedim. Ben de gerekirse refakat ederim dedi. Bugün, yarın aşı olacağım" ifadelerini kullandı.

Sinovac aşısına ilişkin kaygısı olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Doktorlar aşı olmamızı söylüyorsa aşı olacağız. Aşı olmak gerekiyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN