Bakan Koca'dan Erdoğan'ın 'Giresun mitingi' açıklaması: Cumhurbaşkanımız tedbirler konusunda hassas

Bakan Koca'dan Erdoğan'ın 'Giresun mitingi' açıklaması: Cumhurbaşkanımız tedbirler konusunda hassas

Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘Giresun mitingi’ soruldu. Koca soruya, 'Maske, mesafe ve hijyen noktasında sayın Cumhurbaşkanımız da hassaslık içinde' ifadeleri ile yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sel felaketinin vurduğu Giresun'da düzenlediği mitinge ilişkin, "Burada sosyal mesafe ile bahsedilecek bir ortam oluşamadı. Siz bu kararı destekliyor musunuz?" sorusuna cevap veren Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:

"CUMHURBAŞKANIMIZ TEDBİRLER KONUSUNDA HASSAS"

"Maske, mesafe ve hijyen noktasında sayın Cumhurbaşkanımızın da hassaslık içinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizim vatandaş olarak özellikle maskesiz şekilde sokakta dolaşılmaması gerektiğine inanıyoruz. Mesafe ve temizliği d

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN