Bakan Soylu'dan İzmir depreminde 'umut' olan Ayda'ya ziyaret

Bakan Soylu'dan İzmir depreminde 'umut' olan Ayda'ya ziyaret

Bakan Soylu, şarkıcı Sinan Akçıl ile birlikte İzmir depreminden 91 saat sonra kurtarılarak tüm Türkiye’ye umut olan Ayda’yı ziyaret etti

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve şarkıcı Sinan Akçıl, 91 saat enkaz altında yaşam mücadelesi verdikten sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'i ziyaret etti. 

Bakan Soylu ve Akçıl, oyuncaklarıyla oyun oynayan Ayda'ya hediyeler verip, bir süre minik kızla vakit geçirdi.  

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu, Gezgin ailesine yardım eden hayırseverlere teşekkür etti. 

Soylu’ya eşlik eden Akçıl da Ayda’ya sarıldığı fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden, 'Mucize dedikleri kaç hece' notuyla paylaştı. 

 

 

UMUDUN ADI OLDU

30 Ekim'de meydana gelen depremde en fazla hasarı Bayraklı ilçesindeki binalar görmüştü. Rıza Bey Apartmanı'nda aralarında Ayda'nın annesi Fidan Gezgin'in de bulunduğu 37 kişi hayatını kaybetmişti. 3 yaşındaki Ayda ise 91 saat sonra 3 Kasım'da binanın enkazından sağ olarak çıkarılmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN