Bakırköy'deki 'siyanürlü intihar'da yeni detay: Ailemi zehirleyip intihar edeceğim

Bakırköy'deki 'siyanürlü intihar'da yeni detay: Ailemi zehirleyip intihar edeceğim

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan biri çocuk 3 kişinin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. İlk otopsi raporuna göre, siyanür alımına bağlı değişimler dışında patolojik bulguya rastlanmadı. Babanın, önce eşini ve çocuğunu zehirleyeceği, sonra intihar edeceğini dair bir mesaj yazdığı da ortaya çıktı.

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan biri çocuk 3 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Osmaniye Mahallesi'ndeki olayın ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenazeler üzerindeki otopsi işlemleri tamamlandı. 

Ailenin yakınları anne Zeliha D. (38), baba Bahattin D. (38) ve 6 yaşındaki Ali D'nin cenazelerini buradan aldı. 

TASLAKLARDA İNTİHAR MESAJI

Bu arada Bahattin D.'nin bir yakınına göndermek istediği ancak taslaklarında kalan mesajda, önce eşini ve çocuğunu zehirleyeceği, sonra da intihar edeceğini yazdığı öğrenildi.

 Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsilerinde siyanür alımına bağlı değişimler dışında ölümlerine müessir başkaca patolojik bulgunun saptanmadığı belirtildi.

İSTANBUL/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN