Barışma bahanesiyle buluştuğu eşini öldürüp ormana attı!

Barışma bahanesiyle buluştuğu eşini öldürüp ormana attı!

Bursa'da henüz bir yıllık evli olduğu eşinin kendisini terk etmesine öfkelenen koca, barışmak bahanesiyle otomobiline aldığı karısını öldürüp, cesedini ormanlık alana attı.

Bir yıl önce evlendiği eşi Cemil B’nin alkol bağımlısı olduğu ve kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Mustafakemalpaşa’daki baba evine sığınan 23 yaşındaki Meryem B, kendisi ile barışmaya gelen kocasının ısrarla konuşmak istemesi üzerine evden çıkıp eşinin otomobiline bindi.

ÖLDÜRÜP CESEDİNİ ORMANA ATTI

Öfkeli koca, barışmak bahanesiyle baba evinden aldığı eşini Balıkesir’e götürdü. Bir süre Meryem'den haber alamayan baba, kızını aramaya başladı. Talihsiz genç kadınla ilgili acı haber Savaştepe ilçesinden geldi. Jandarma, ormanlık alanda bir kadın cesedi buldu. Cesedin Meryem B’ye ait olduğu anlaşıldı.

Olayla alakalı tahkikat başlatan jandarma ekipleri, katil zanlısı koca Cemil B’yi kısa sürede yakaladı. Cemil B, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, genç kadın Mustafakemalpaşa’da toprağa verildi.

BURSA/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN