Benzinde pompaya yansımayan zam

Benzinde pompaya yansımayan zam

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzine bu gece yarısından itibaren 15 kuruş zam yapıldığını açıkladı. Eşel mobil sistem gereği zam pompaya yansımayacak.

Benzin fiyatlarına pompaya yansımayacak şekilde zam yapıldı.

EPGİS'in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada otogaz fiyatlarında ise 7 kuruş indirim olacağı ve ilgili indirimin de pompaya yansımayacağı kaydedildi.

EPGİS'in açıklamasında, "Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi 20/02/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 15 KRŞ/LT Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut uygulama olan EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır. Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi 20/02/2021 tarihinde geçerli olmak üzere LPG Otogazda 7 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir. Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır." denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN