Bernardo Silva'ya internet paylaşımı için 'ırkçılık' soruşturması

Bernardo Silva'ya internet paylaşımı için 'ırkçılık' soruşturması

Manchester City'nin Portekizli orta sahası Bernardo Silva'nın başı, takım arkadaşı Benjamin Mendy'e sosyal medyadan yaptığı şaka nedeniyle derde girdi. Mendy'nin gülerek karşılık verdiği paylaşımla alakalı İngiltere Futbol Federasyonu, Silva hakkında 'ırkçılık' soruşturması açtı.

İngiltere Premier Lig devlerinden Manchester City'nin formasını giyen Bernardo Silva, ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya. Sosyal medya üzerinden takım arkadaşı Benjamin Mendy için paylaşımda bulunan Portekizli yıldız gelen büyük tepkilerin ardından disiplin kuruluna sevk edildi. Bernardo Silva’nın 9 Ekim 2019’a kadar federasyona savunma vermesi istendi.

ÇOCUKLUK FOTOĞRAFIYLA MASKOTU BENZETTİ

İngiltere Futbol Kurulu Manchester City’li Bernardo Silva’nın attığı tweet ile ilgili soruşturma başlattı. Takım arkadaşı Benjamin Mendy’nin çocukluk fotoğrafıyla bir çikolata markasının maskotunu bir arada kullanarak “Bilin bakalım kim?” yazarak paylaşımda bulunması sonrası oyuncu ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

19-10/02/bernardo-tweet.png

Watford maçında hat-trick yapan Portekizli yıldız oyuncu, gelen tepkiler sonrasında paylaşımını silmek zorunda kalmıştı. Silva olayın ardından “Bugünlerde arkadaşınla bile şakalaşamıyorsun” şeklinde bir paylaşımda yapmıştı.

19-10/02/1-1570011944.jpg

İki oyuncunun sıkı bir dostlukları bulunuyor. 2016’da Monaco’da birlikte oynamaya başlayan ikili, daha sonra 2017’de birlikte Manchester City’nin yolunu tutmuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN