Beşiktaş Bruno Martins İndi'yi mi transfer edecek? Stoke City'de forma giyiyor

Beşiktaş Bruno Martins İndi'yi mi transfer edecek? Stoke City'de forma giyiyor

Beşiktaş Bruno Martins İndi'yi mi transfer edecek? Stoke City'de forma giyen Hollandalı futbolcu için Beşiktaş harekete geçti. 1.5 milyon euro yıllık ücret teklif edildi ve Martins İndi teklife sıcak bakıyor. İşte Beşiktaş'ın transferinde son durum...

Beşiktaş Bruno Martins İndi'yi transfer etmeye hazırlanıyor. Stoke City'de forma giyen İndi'yi teknik direktör Abdullah Avcı özellikle istiyor.

İNDİ TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Sol stoper Bruno Martins İndi'yi Beşiktaş kadrosuna katmak için Stoke City'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle gidildi. Beşiktaş, oyuncuya 1.5 milyon Euro yıllık ücret önerdi. Hollandalı milli futbolcu İndi, Kartal'ın teklifine sıcak bakıyor ve Championship'te forma giymek istemiyor.

Geçen sezon 41 resmi maça çıkan Hollandalı oyuncu 1 gole imza attı.

SOL STOPER VE SOL BEK OLARAK KULLANILACAK

 Hem sol stoper hem de sol bek oynayabilen 27 yaşındaki İndi'nin Beşiktaş'a katılması halinde iki bölgede de kullanılabileceği düşünülüyor.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN