Douglas kimdir ve hangi mevkide oynuyor? Douglas 3 yıllığına Beşiktaş’ta

Douglas kimdir ve hangi mevkide oynuyor? Douglas 3 yıllığına Beşiktaş’ta

Beşiktaş, son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor forması giyen Brezilyalı Douglas’ı 3 yıllığına transfer edince, ‘Douglas kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor?’ gibi sorular da sorgulanmaya başlandı. Tüm bu aradıklarınız ise karar.com’da yer alıyor…

Süper Lig ekibi Beşiktaş, Tyler Boyd’un ardından Douglas’ı da renklerine kattı. Siyah-beyazlılar, transferde yavaş ilerlemesine karşın, iyi sonuçlar almayı hedefliyor. En son Sivasspor’da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Beşiktaş’ta taraftarlar, ‘Douglas kimdir, hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşında?’ şeklindeki sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar…

DOUGLAS KİMDİR?

6 Ağustos 1990'da Brezilya'nın Monte Alegre de Goias kentinde doğan 1,72'lik sağbek oyuncusu Douglas, futbola bu kentin B takımında forma giydikten sonra A Takıma kadar yükselmiş, daha sonra sırasıyla, Desp Brasil, Sao Paulo ve Barcelona'ya transfer olduktan sonra, Sporting Gijon, Benfica, Sivasspor takımlarında kiralık olarak top koşturmuştu. 1 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla Barcelona ile sözleşmesi biten Douglas, 2019 yılında Süper Lig ekibi Beşiktaş’la anlaşmaya vardı. Sivasspor formasıyla 32 maça çıkan Douglas, takımına 3 gol 7 asist ile katkı sağlarken, toplamda 940 dakika süre almıştı.

19-07/25/douglas-sivasspor-1558692578-22405.jpg

DOUGLAS BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş geçen sezon Demir Grup Sivasspor'da top koşturan Brezilyalı Douglas'ı kadrosuna dâhil etti. Yeni sezona Abdullah Avcı yönetiminde başlayan siyah-beyazlılar, Tyler Boyd'un ardından bir transfere daha imza attı. Beşiktaş, geçen sezon Sivasspor'da kiralık oynayan, Barcelona ile sözleşmesi biten sağ bek Douglas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı yıldız İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. Bir sorun çıkmazsa cumartesi günü Avusturya kampına katılacak.

 DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN