Tyler Boyd kimdir, hangi mevkide oynuyor? Tyler Boyd Beşiktaş’a…

Tyler Boyd kimdir, hangi mevkide oynuyor? Tyler Boyd Beşiktaş’a…

Beşiktaş’ın uzun süredir anlaşmak için ikna etmeye çalıştığı Tyler Boyd’u transfer ettiği aktarıldı. Gelen son dakika transfer haberinin ardından Tyler Boyd kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve nerelidir? soruları da sorgulanmaya başladı. Geçen sezonu 3’ncülükle bitiren Beşiktaş, Tyler Boyd ile ilk transferini gerçekleştirmiş oldu. İşte Tyler Boyd ile ilgili gelişmeler…

2018-2019 yılı Spor Toto Süper Lig’i 3’ncü olarak tamamlayıp, UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeye hak kazanan Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Tyler Boyd ile anlaşmaya vardı. Peki Beşiktaş’ın anlaştığı ‘’Tyler Boyd kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’’ Tüm bu detaylar siyah-beyazlı renklere gönül veren taraftarlarca sorgulanıyor. İşte Tyler Boyd ile ilgili detaylar…

TYLER BOYD KİMDİR?

Yeni Zelanda'nın Tauranga adasında 30 Aralık 1994 yılında doğan Tyler Boyd, 1,80 boyunda ve sol kanat mevkiinde görev alıyor. Futbol kariyerine Melville United'de başlayan Tyler Boyd, sırasıyla Waikato FC, Wellington, Guimares, Tondela, Vit. Guimares ve son olarak Süper Lig ekibi Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giymişti. Sağ ayak olan Tyler Boyd'un bonservisi Vitoria Guimares'te bulunuyordu.

19-07/06/besiktas-ilk-transferini-aciklam-9f0p_cover.jpg

TYLER BOYD BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, bonservisi Portekiz ekibi Guimaraes'te olan ABD'li yıldız oyuncu Tyler Boyd'u 2,4 milyon euro karşılığında kadrosuna dâhil etti. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen sol kanat oyuncusu Tyler Boyd'u renklerine bağladı. Siyah-beyazlı yönetim, Portekiz ekibi Guimaraes ile 2,4 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Senede 1 milyon 200 bin euro alacak olan yıldız futbolcunun sözleşmenin 4 yıllık olacağı belirtildi. 24 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde yeni sezon kampına katılacağı öğrenildi. Boyd, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 6 gol atıp 4 de asist yapmıştı.

DİĞER SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN