Beşiktaş Douglas Silva için resmi teklif yaptı

Beşiktaş Douglas Silva için resmi teklif yaptı

Dnipro'nun teknik direktörü Markevych, Brezilyalı stoper Douglas Silva'ya Beşiktaş'tan resmi teklif geldiğini ve oyuncunun da gitmek istediğini söyledi.

Ukrayna'nın Dnipro takımının teknik direktörü Myron Markevych, Brezilyalı defans oyuncuları Douglas Silva'ya Beşiktaş'tan teklif geldiğini açıkladı.

Resmi teklif yapıldı

Önceki gün takımının Volyn Lutsk'a 1-0 yenildiği maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Markevych, bir gazetecinin transferle ilgili sorusu üzerine Douglas Silva'ya Beşiktaş'tan resmi teklif geldiğini söyledi. 

Beşiktaş'a gelmek istiyor

Markevych, 25 yaşındaki stoperin siyah beyazlı kulübe gitmek istediğini kendisine bildirdiğini de ifade etti. Sezon başında da Beşiktaş'ın gündemine gelen 25 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Douglas Silva, Dnipro'nun en önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

2.5 milyom euro

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Brezilyalı futbolcu, bu sezon Dnipro formasıyla 21 maça çıktı.

Douglas Sılva kimdir?

Tam adı: Douglas Silva Bacelar

Doğum tarihi: 4 Nis 1990

Doğum yeri: Sao Paulo (Brezilya)

Boyu: 1,90 m

Mevkii: Stoper

Ayak: Sağ ayak

Oynadığı takımlar: Juventude, America RN, Vasco Da Gama (Brezilya), Dnipro (Ukrayna)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN