Querasma Higuita'nın "Akrep kurtarışı" hareketini yaptı

Querasma Higuita'nın "Akrep kurtarışı" hareketini yaptı

Beşiktaş Sporting Lizbon maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bugün gerçekleştirilen idmanda Querasma Higuita'nın "Akrep kurtarışı" hareketini yaptı.

Beşiktaş,  UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağı Sporting Lizbon karşılaşmasının çalışmalarına ara vermeden başladı. Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalmasıyla yeniden liderliğe yükselen Siyah Beyazlılarda futbolcuların neşeli tavırları idmana yansıdı.

Dar alanda pas çalışması

Saha içinde yapılan kısa bir değerlendirme toplantısı ile başlayan idman takım koşusunun ardından 5'e 2 ve dar alan çalışması ile devam etti. 3 grup halinde ve oldukça çekişmeli geçen çift kale maçta Quaresma,Sosa ve Cenk Tosun attıkları gollerle dikkat çekerken, karşılaşmayı kazanan Cenk Tosun'un takımı galibiyet pozu verdi. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Ersan Gülüm riske edilmeyece

Sağ dizinde ödem bulunan Gökhan Töre antrenmana katılmazken milli oyuncunun Sporting Lisbon'a karşı oynayıp oynamayacağı Çarşamba günü netleşecek.

Tedavisine iki haftadır devam edilen Ersan Gülüm ise fizyoterapist Aşkın Dede kontrolünde saha çalışmalarına başladı .Koşu ağırlıklı antrenman yapan Ersan kısa bir süre topla çalışarak ayağının durumunu görme fırsatı elde etti. Teknik Direktör Şenol Güneş, Ersan'ın durumu ile yakından ilgilenirken futbolcunun kendisi ve Aşkın Dede ile konuşarak değerlendirmede bulundu. Ersan Gülüm'ün Sporting Lisbon'a karşı riske edilmeyeceği ve Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

Quaresma'dan "Akrep kurtarışı"

Çalışmaya Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rİcardo Quaresma, hareketleriyle damga vurdu. Çalışma sırasında kaleye geçen Portekizli futbolcu, Kolombiya'nın efsane kalecisi Higuita'nın "Akrep kurtarışı" hareketini yaptı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN