Beşiktaş Hulk'u bitiriyor: Teklifi kabul etti

Beşiktaş Hulk'u bitiriyor: Teklifi kabul etti

Beşiktaş, Hulk transferini bitirmeye artık çok yakın. Yıldız oyuncu siyah beyazlıların yaptığı son tekline olumlu dönüş yaptı.

Beşiktaş, Hulk transferinde sona yaklaştı. Siyah beyazlılar oyuncuyla büyük oranda anlaştı.

Beşiktaş, Mario Mandzukic’i İtalyan devi Milan’a kaptırmasının ardından Hulk ismi üzerine yoğunlaşmıştı. Brezilyalı futbolcuyla yapılan ilk temasta yarım dönem için 1 milyon euro artı bonus teklifinde bulunan Kartal, geri çevrilmişti. Bu gelişmenin ardından önerisini 1,5 yıllık sözleşme ve toplamda 3 milyon euro garanti ücret artı bonus şeklinde güncelleyen Kartal’a, başarılı oyuncudan olumlu geri dönüş geldi.

MIRIN, LENS VE DOUGLAS SATILMAK İSTENİYOR

Transfer konusunda son pürüzleri aşmaya çalışan yönetim, son saatlerde bütçesinde biraz daha hareket alanı açıp Hulk’u İstanbul’a getirmek istiyor. Yönetim, bu doğrultuda; Mirin, Lens ve Douglas’ı elden çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Kartal’ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, dün Instagram canlı yayınında Hulk yorumlarını yanıtladı. Tecrübeli futbolcu, yakın dostu için, “Hulk benim arkadaşım, gelmesini isterim ama onun menajeri değilim. Onu Beşiktaş’a çağırdım. Eminim gelirse bize güç katacaktır ama gelmezse de zaten güçlü bir takımız” sözlerini sarf etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN