Beşiktaş'tan Hulk açıklaması: Transfer edebiliriz

Beşiktaş'tan Hulk açıklaması: Transfer edebiliriz

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, bonservisi elinde olan Hulk'un transferiyle ilgili "Bizim bütçemize uygun bir nokta olursa değerlendirmeyi düşünebiliriz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan Hulk'un transfer edileceği iddialarıyla ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Brezilyalı yıldız futbolcu Hulk'la transfer görüşmesi gerçekleştirdiklerini, şartlara uyması halinde Brezilyalı golcüyü kadrolarına katabileceklerini açıkladı.

Kocadağ, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hulk iyi oyuncu, tartışmaya kapalı. Hulk ile bir temas oldu, menajeri aracılığıyla. Olgunlaşınca bilgisini veririz. 6 ay, 1 yıl, onlar konuşuluyor. Bizim bütçemize uygun bir nokta olursa değerlendirmeyi düşünebiliriz."

SERGEN YALÇIN: HULK GÖRÜŞTÜMÜZ İSİMLERDEN BİRİ 

Sergen Yalçın da “Forvet hattına şartlar mümkün olursa güçlendirmek istiyoruz. Hulk da görüştüğümüz oyunculardan birisi ve görüşülüyor. Şartlar uyarsa güçlendirmek istiyoruz. Emre Kocadağ zaten gerekeni söylemiş” ifadelerini kullandı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN