Güven Yalçın'a teklif yağıyor! Şimdi de Fransızlar kanca attı

Güven Yalçın'a teklif yağıyor! Şimdi de Fransızlar kanca attı

Beşiktaş'ın gelecek vaadeden golcüsü Güven Yalçın'ın talipleri artıyor. Bu sezon Aboubakar ve Larin'in ardından fazla forma şansı bulamayan ve sadece 1 kez fileleri havalandırabilen genç futbolcu için bir Fransız kulübünün 3.5 milyon euro ile siyah-beyazlı yönetimin kapısını çaldığı öğrenildi.

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden takımda sadece 3'ü ilk 11'de olmak üzere toplamda 13 mücadelede süre alıp 1 gol kaydeden Güven Yalçın için kulübe teklif yağıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre, alt yaş milli takımlarında da forma giyen 22 yaşındaki futbolcu için son olarak bir Fransız kulübünün 3.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA SEZONDA 100 BİN EURO KAZANIYOR

İlk etapta genç futbolcuyu kadrosunda tutmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, teklifi hafta başında değerlendirecek. Öte yandan hem takımda forma şansı bulamaması hem de sezonluk 100 bin euro kazanması sebebiyle Güven Yalçın'ın, ayrılığa sıcak bakabileceği konuşuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN