Beşiktaş ve Galatasaray'a transferde kötü haber

Beşiktaş ve Galatasaray'a transferde kötü haber

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'un genç futbolcusu Kerem Atakan Kesgin, Göztepe ile resmi sözleşme imzaladı. Kerem'i transfer etmek için Beşiktaş ve Galatasaray'da girişimlerde bulunmuştu.

Futbolcunun sözleşmesinde yer alan, "1 milyon 200 bin TL'ye serbest kalır" maddesinden yola çıkan menajeri devreye girerek oyuncunun bonservisini aldı.

Fanatik'te yer alan haberde, Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan'la görüşen Atakan, menajeri kanalıyla 800 bin TL nakit para ödeyerek serbest kaldı. U19 Milli Takım'da da görev yapan 17 yaşındaki orta saha, bu sezon Buca'da 10 maça çıktı.

Bucaspor'un Atakan'la ilgili yaptığı açıklamada, "İki haftadır kulübümüzde mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini dile getiren Kerem Atakan Kesgin ile görüşmeler yapılmışsa da tüm uğraşlara rağmen kendisi gitme yönündeki iradesini ortaya koymuştur. Bu nedenle kendisi hakkında bir bonservis bedeli belirlenmiş ve kulüpte kalan alacaklarını da silmesi ile bonservis bedelinin teslim alınması sonucu sözleşme karşılıklı uzlaşı ile fesih edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Kerem Atakan Kesgin, Göztepe ile resmi sözleşme imzaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN