Galatasaray Okaka'yı alacak mı? Okaka kimdir? Stefano Okaka hayatı...

Galatasaray Okaka'yı alacak mı? Okaka kimdir? Stefano Okaka hayatı...

Ara transfer dönemi bitti ancak Galatasaray bir hamle ile Stefano Okaka’yı transfer edeceğini açıkladı. Milyonlarca Galatasaraylı taraftarı ilgilendiren bu haber Stefano Okaka kimdir sorusunu sormaya başladı. Okaka kimdir? Okaka’nın yaşamı… Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala GalatasarayStefano Okaka'yı kiralamaya karar verdi. Sarı kırmızı takımın bu hamlesi Stefano Okaka kimdir, Okaka hayatının da merak edilmesine neden oldu? Galatasaraya gelecek olan Okaka kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor...

GALATASARAYDA OKAKA HAMLESİ GELDİ

Galatasaray, transferin son gününde forvet takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar, Watford'da forma giyen Nijerya asıllı İtalyan oyuncu Stefano Okaka'yı kiralamayı amaçlıyor.

28 yaşındaki oyuncu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanacak. Watford ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Okaka, 8 Premier Lig maçında 1 gol attı.

Conte yönetiminde 2014 yılında İtalya Milli Takımı'nda da oynayan golcü oyuncu 4 kez forma giyip 1 gol kaydetti. Okaka'nın gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

18-01/31/stefano-okaka-long.jpg

STEFANO OKAKA KİMDİR?

ilk olarak 16 yaşında Serie A devi Roma'nın formasını giydi.

Büyük beklentilerin olduğu Nijerya asıllı İtalyan futbolcu, yıllar boyunca gerçek potansiyelini yansıtmaktan uzak bir görüntü sergiledi.

Serie A ve Serie B'de Roma, Sampdoria, Modena, Parma, Brescia, Spezia, Bari gibi kulüplerin formasını giyen 28 yaşındaki futbocu çıktığı 192 maçta maçta 32 gol kaydedebildi.

2015 yazında Sampdoria'dan Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht'e transfer olan Okaka, çıktığı 49 maçta 17 gol kaydederek, Premier Lig ekiplerinden Watford'un dikkatini çekti.

1 sezon sonra 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ada'nın yolunu tutan Okaka, ilk sezonunda 20 maçta 4 gol atarken, bu sezon yalnızca 9 maçta süre alıp, 1 gollük katkı yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN