Beşiktaş'ın Galatasaray'a karşı Vodafone Park büyüsü

Beşiktaş'ın Galatasaray'a karşı Vodafone Park büyüsü

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Siyah-beyazlı takım 2016'da hizmete giren Vodafone Park'ta rakibine karşı hiç maç kaybetmedi. Oynanan 4 maçın 3'ünü Beşiktaş kazanırken bir maç da berabere tamamlandı.

Süper Lig'de pazar günü Galatasaray'ı ağırlayacak olan Beşiktaş, Vodafone Park'ta rakibine hiç maç kaybetmedi.

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Dolmabahçe'de kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılar, 2016 yılında hizmete giren yeni stadyumunda sarı-kırmızılıları bugüne kadar 4 kez konuk etti. 24 Eylül 2016'da bu statta oynanan ilk maçta Galatasaray 2-0 öne geçmiş, mücadele 2-2 berabere sona ermişti. Geride kalan 4 karşılaşmada Beşiktaş 3 kez rakibini mağlup etmeyi başarırken, 1 müsabaka da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların 7 golüne, sarı-kırmızılılar 2 golle karşılık verdi.

Galatasaray, bu hafta oynanacak maçta ilk galibiyet için mücadele edecek. Beşiktaş da yenilmezlik unvanını koruma adına sahaya çıkacak.

İki takımın Vodafone Park'ta oynadıkları karşılaşmalar şöyle: 

24.09.2016 Beşiktaş: 2 - Galatasaray: 2

2.12.2017 Beşiktaş: 3 - Galatasaray: 0 

2.12.2018 Beşiktaş: 1 - Galatasaray: 0

27.10.2019 Beşiktaş: 1 - Galatasaray: 0

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN