Trabzonspor'dan Berat Özdemir paylaşımı

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Berat Özdemir için video hazırladı. Bordo-mavililerin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Berat Özdemir'in, ."Bu formayla sahada mücadele edeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben Berat ve ben hazırım." ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Berat Özdemir için hazırladığı videoyu sosyal medya hesaplarında paylaştı. Yapılan paylaşımda, "Biliyorum benim için yeni bir meydan okuma ama hiçbir korkum yok. Telleri tırmanan o küçük çocuk artık dalgalı denizlerde mücadele etmeye hazır. Bu formayla sahada mücadele edeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum. Ben Berat ve ben hazırım." ifadeleri kullanıldı. 

Hacettepe Spor alt yapısından yetişen Berat Özdemir, profesyonel kariyerinde çıktığı 97 resmi karşılaşmada 7 gol başarısı gösterdi. Defansın önünde oynadığı etkili oyunuyla dikkatli üzerine çeken başarılı önlibero, takım savunmasına verdiği katkı ve sahada ortaya koyduğu dirençle trasnfer söylentilerinin başrollerinden biri olmuştu. 

Berat Özdemir, 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'a transfer olmuş ve 4.5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. 

İlgili Haberler