Beşiktaşlı taraftarlardan Adem Ljajic'e tepki

Beşiktaşlı taraftarlardan Adem Ljajic'e tepki

Yeni Malatyaspor maçı öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, verdiği röportajda Ljajic için, "Kaliteli oyuncu ancak sadece yetenek yetmiyor" açıklaması yaparken, Ljajic'in maç öncesinde eli belinde ısınması taraftarın tepkisini çekti.

Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın, bu futbolcuyla ilgili olarak "Sezon başından beri antrenman temposunun çok gerisinde. Sakatlıklar yaşadı. Kaliteli oyuncu ancak yetenek ve kalite yetmiyor, fayda kısmına bakıyoruz. Daha hazır oyuncularla oynuyoruz" diyerek Ljajic'in form durumunu açıklamıştı.

ELİ BELİNDE ISINDI

Bu açıklamanın hemen ardından siyah-beyazlılar ısınmak için sahaya çıkarken, Adem Ljajic'in tavırları tepkilere neden oldu. Maç öncesinde ellerini beline koyan ve takım arkadaşlarıyla bu şekilde paslaşan Adem Ljajic'in bu hareketi sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar, Sırp futbolcuya tepki gösterdi.

BEŞİKTAŞ'TAN ÜST ÜSTE İKİNCİ GALİBİYET

Süper Lig’in 7. haftasında evinde Yeni Malatyaspor’u konuk eden Siyah-beyazlılar, 55. dakikada Cyle Larin’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve üç maçlık üç puan hasretinin ardından üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Toplamda 6. maçını oynayan Sergen Yalçın’ın öğrencileri bu sonuçla puanını 10’a yükseltti. Beşiktaş maç eksiği ile 8. sırada bulunuyor. Yeni Malatyaspor ise 7. maçının ardından 8 puanda ve maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı.

Siyah-beyazlılar, gelecek hafta Gaziantep’e konuk olacak. Bu sezon deplasmanda yine kazanamayan Yeni Malatyaspor ise Denizlispor’u konuk edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN