Beşiktaş'ta Ljajic krizi: Sergen hoca yönetimle görüştü

Beşiktaş'ta Ljajic krizi: Sergen hoca yönetimle görüştü

Süper Lig'de son 3 haftadır kazanan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın sakatlıklarını bahane eden Adem Ljajic'e tahammülü kalmadı. Yalçın yönetimden Ljajic'in kadro dışı bırakılmasını istedi.

Süper Lig'de son haftalarda peş peşe galibiyetler alan Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi yaşanıyor.

Beşiktaş kadrosunun en değerli oyuncularından biri olan Ljajic'ten sezon başından beklentiler büyüktü. Ancak Sırp yıldız, sakatlığını bahane ettiği için doğru düzgün sahaya bile çıkmadı.

SERGEN YALÇIN KADRO DIŞI BIRAKILMASINI İSTEDİ

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Ljajic ile yaptığı özel görüşmeler de fayda etmedi. Sergen Yalçın’ın artık öğrencisine tahammülü kalmadı. Başarılı çalıştırıcı, Sırp oyuncu için yönetimle görüşme yaparak kadro dışı bırakılmasını istedi.

Yalçın, “Antrenmana çıkıyor, 10 dakika sonra sakat olduğunu söyleyerek tesisleri terk ediyor. Takımın düzenini ve disiplinini bozuyor. Bir an önce kadro dışı bırakıp, takımdan uzaklaştırmalıyız” talebinde bulundu.

GÖRÜNÜRDE SAKATLIĞI YOK

Yönetimin bu konuyla ilgili olarak sağlık ekibinden bilgi aldığı öğrenildi. Sağlık ekibinin de Ljajic’in görünen bir sakatlığı olmadığı yönünde rapor verdiği öne sürüldü.

Siyah-Beyazlılar, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu ocak ayında göndermek için şimdiden çalışmalara başladı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın, bu futbolcuyla ilgili olarak "Sezon başından beri antrenman temposunun çok gerisinde. Sakatlıklar yaşadı. Kaliteli oyuncu ancak yetenek ve kalite yetmiyor, fayda kısmına bakıyoruz. Daha hazır oyuncularla oynuyoruz" diyerek Ljajic'in form durumunu açıklamıştı.

ELİ BELİNDE ISINDI

Bu açıklamanın hemen ardından siyah-beyazlılar ısınmak için sahaya çıkarken, Adem Ljajic'in tavırları tepkilere neden oldu. Maç öncesinde ellerini beline koyan ve takım arkadaşlarıyla bu şekilde paslaşan Adem Ljajic'in bu hareketi sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar, Sırp futbolcuya tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN