Beyaz Saray'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması

Beyaz Saray'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması

ABD’de Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jen Psaki, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin Ulusal İstihbarat Direktörlüğü tarafından hazırlanan raporun yakında sunulmasının beklendiğini duyurdu.

ABD’de Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jen Psaki, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ulusal İstihbarat Direktörlüğü’nün Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı raporun yakında yayınlanmasının beklendiğini ifade etti.

Psaki, “Bu raporun gizliliğinin kısa sürede kaldırılmasını ve yayımlanmasını bekliyoruz. Ancak şu anda net bir zaman yok” ifadelerini kullandı. 

BİDEN, KRAL SALMAN İLE TELEFONDA GÖRÜŞECEK 

Psaki, ABD Başkanı Joe Biden’ın, Suudi Arabistan Kralı Salman ile telefonda görüşeceğini belirtti. ABD Merkezî İstihbarat Teşkilatı (CIA), daha önce Kaşıkçı cinayetini direkt olarak Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman ile ilişkilendirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN