Beyaz Show konukları Boran Kuzum kimdir? Boran Kuzum hayatı,yaşı ve kariyeri...

Beyaz Show konukları Boran Kuzum kimdir? Boran Kuzum hayatı,yaşı ve kariyeri...

Vatanım Sensiz dizisinin iyi yürekli Leon'u olan Boran Kuzum kimdir çok merak ediliyor. Çünkü 16 Şubat akşamı Boran kuzun Beyaz Show konuğu olarak yer alacak. Miray Daner ile çok yakıştırılan Boran Kuzum bundan önce hangi dizilerde oynamıştı ne yapmıştı herkes bunu merak ediyor. Biz de haberimizde Boran Kuzum kimdir bunu derledik...

Vatanım Sensiz dizisinin oyuncusu Beyaz Show'a konuk oluyor. Boran Kuzum kimdir bu doğrultuda en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Biz de haberimizde Boran kuzum kimdir bunu derledik. Boran Kuzum kimdir? Boram Kuzum hayatı,yaşı nereli olduğu tüm bilgiler detaylarıyla haberimizde yer alıyor. 

BORAN KUZUM KİMDİR?

Boran Kuzum 1 Ekim 1992’de Ankara’da doğmuştur. Boran Kuzum üniversitesi eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’nda tamamlamıştır. Televizyonda ilk kez 2015 senesinde Analar ve Anneler dizisiyle yer almıştır.

Analar ve Anneler’de eczacı kalfası rolünü canlandırmış, Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalışmıştır. Lakin dizi uzun sürmemiş ekrana veda etmiştir. 2016’da Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakteriyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol almış ve ilk kez geniş kitlelerce tanınmıştır.

Esas çıkışını Taylan Biraderler’in yönetmenliğinde çekilen, Millî Mücadele yıllarının anlatıldığı Vatanım Sensin isimli dizide oynadığı Leon karakteri ile yapmıştır. Dizi devam ederken genç oyuncu Cingöz Recai filminde ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro’nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterini canlandırmaktadır.

BORAN KUZUM’UN SİNEMA FİLMLERİ

2017 Cingöz Recai

2014 Bir Adam Yaratmak

2012 Gazeteci Kısa film

2012 Aşka Dokunmak Hakan

BORAN KUZUM’UN YER ALDIĞI DİZİLER

2016 Vatanım Sensin Leon

2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem I. Mustafa

2015- Analar ve Anneler Suat

BORAN KUZUM’UN YER ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Martı – 2017 (Treplev)

Oyunun Oyunu – 2015

BORAN KUZUM’UN YER ALDIĞI REKLAMLAR

Coca Cola

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN