Ferhat Göçer Beyaz Show'a gelecek! Ferhat Göçer kimdir? Hayatı, yaşı ve şarkıları...

Ferhat Göçer Beyaz Show'a gelecek! Ferhat Göçer kimdir? Hayatı, yaşı ve şarkıları...

Sevilen aşk şarkılarının bir numaralı ismi Ferhat Göçer 16 Şubat akşamı Beyaz Show'a konuk olacak. Herkes Beyaz Show konukları belli olunca Ferhat Göçer'in ismini gördü ve sorular başladı. Ferhat Göçer kimdir? Ferhat Göçer'in hayatı ve yaşı gibi bilgiler de yine merak edilenler arasında yer alıyor. Ömür Gedik ile evli olan Ferhat Göçer kimdir sorusunun cevabı haberimizin detaylarında yer alıyor...

Beyaz Show knouklarından olan Ferhat Göçer kimdir? Sevieln aşk şarkılarının bir numaralı simi olan Ferhat Göçer kimdir herkes bunu merak ediyor. Uzun süre önce Ömür Gedik ile evlenen ve uzun yıllar doktorluk yaptıktan sonra şarkıcılığa adım atan Ferhat Göçer şimdilerde yine en sevilen şarkıların sahibi olarak karşımıza çıkıyor. 16 Şubat akşamı da Beyaz show'da bu şarkılarını seslendirecek olan ünlü sanatçı herkesin merak ettiği isim oldu. Herkes Ferhat Göçer kimdir? Ferhat Göçer hayatı,yaşı ve şarkılarını araştıyor. Biz de haberimizde bütün detaylarıyla bu bilgilere yer verdik. 

FERHAT GÖÇER KİMDİR?

Ferhat Göçer 11 Mayıs 1970 tarihinde Birecik'te dünyaya geldi.

Ailesinin mesleğinden ötürü çocukluğunu İzmit'te geçiren Göçer, 1985 senesinde İzmit Lisesi'nden mezun oldu.

Liseden mezun olduğu sene kazandığı İstanbul Tıp Fakültesi'ni ve 1988 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nü bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak görev yaptı.

Doktor olarak mecburi hizmetini yerine getirmek için Şanlıurfa'ya gitti.

İstanbul’a döndüğünde Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başlayan Göçer, aynı zamanda sanat kariyerini devam ettiriyordu. Konser yoğunluğundan dolayı aktif doktorluk yapamadı.

Ferhat Göçer’in kurduğu ve Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veren sanatçının kendi adını taşıyan ilk albümü Eylül 2005'te yayınlandı.

2007 yılında ikinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun' ile ödül kazandı.

Asıl mesleği doktorluk olan ancak konser yoğunluğu nedeniyle aktif cerrahlık yapmayan Ferhat Göçer, 2017 senesinin Eylül ayında Sağlık Bakanlığı’na danışman oldu.

ALBÜMLERİ: 

2005 - Ferhat Göçer

Yolun Açık Olsun 

Çok Sevdim İkimizi 

Biz Aşkımıza Bakalım 

Seni Sevmeye Aşığım 

Kalbe Kiralık Aşklar

Sığmıyorsun Geceye ve Zamana

Düştüm Ben Yollara

Sarıyer Marşı (Single)

Catwork Engineers feat. Yalan Dünya (Single)

ÖMÜR GEDİK KİMDİR?

Ömür Gedik, 22 Aralık 1970 tarihinde doğdu. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Filolojisi'nden 1992'de mezun oldu. Üniversite yıllarında okulun müzik klübünde aktif olarak çalıştı. Bölümün seçmeli olarak verdiği sinema derslerine katıldı. Ayrıca sınırlı sayıda öğrenci ile gerçekleştirilen creative writing derslerinde beş dönem boyunca hikaye ve senaryo yazımı üzerinde çalışmalar yaptı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Sabah Dergi Grubu'nda çalışmaya başlayan Ömür Gedik, 1993'te Hürriyet'e geçti. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Bölümü'nde 1 sene okutmanlık yaptı. 1999 yılında Hürriyet Kültür Sanat Servisi'nde görev yapmaya başlayan Ömür Gedik'in Hürriyet Kelebek'te ağırlıklı olarak sinema üzerine yazılara yer verdiği bir köşesi vardır. Televizyonculuğa 2004′te başlayan Ömür Gedik 1 sene boyunca tv8′de sinema içerikli Stüdyo programını hazırladı ve sundu. 2005′ten itibarenKanal D'de yayınlanan sinema programı Cinemania'yı hazırlayıp sunmaktadır. 2012 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılışı Ömür Gedik tarafından yapıldı.

Ömür Gedik üniversite yıllarında kendi kurduğu grupla başladığı müzik hayatını Teoman, Burak Kut ve Halil Sezai ile düet yaptığı ilk maxi single'ı "Portakal, Orda Kal" ile profesyonelliğe taşıdı.Halil Sezai ile seslendirdiği Paramparça o yılın en çok dinlenen ikinci şarkısı oldu. Bunun ardından ünlü İtalyan şarkıcı Al Bano ile düet yapan ve İskender Paydaş ile çalışan Gedik gazeteciliğinin yanında sahne hayatına da devam ediyor.

2015 yılında çıkarttığı "Hey Onbeşli" ve "Karşılaşma" isimli single çalışmaları ile büyük beğeni toplayan Gedik, çeşitli festival ve etkinliklerde de sahne alıyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN