Biden'dan Türkiye'ye geçmiş olsun mesajı

Biden'dan Türkiye'ye geçmiş olsun mesajı

Joe Biden, İzmir depreminin ardından Türkiye'ye sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajı gönderdi. ABD'nin Demokrat Başkan adayı, eşi Jill ile Yunanistan ve Türkiye'ye dualarını gönderdiklerini ifade etti.

ABD Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden, İzmir depremiyle ilgili Twittter'dan geçmiş olsun paylaşımında bulundu. Biden, "Jill ve ben bugünkü depremden sonra Yunanistan ve Türkiye halkına dualarımızı gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

Demokrat aday Biden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Jill ve ben bugünkü depremden sonra Yunanistan ve Türkiye halkına dualarımızı gönderiyoruz. Cesur kurtarıcıların başkalarını kurtardığı ve Yunanistan ve Türkiye hükümetlerinin farklılıklarını bir kenara bırakıp birbirlerini destekledikleri için minnettarız."

ABD DIŞİŞLERİ'NDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

ABD Dışişleri Bakanlığı da Türkiye ve Yunanistan'a geçmiş olsun mesajı iletti.

Bakanlık Sözcüsü Morgan Ortagus, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "ABD, Ege Denizi'ndeki depremin İzmir, Sisam ve Sakız Adası'nda yaşanan can ve mal kayıpları nedeniyle taziyelerini sunuyor. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias arasında bu trajik olay esnasındaki iş birliğinden sevinç duyduk" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN